0850 480 1 846
  • PAYLAŞ

Bomag, En İddialı Yenilikleriyle KOMATEK 2024’te Güç ve Verimliliğe Odaklandı!

Ocak 2024 itibarıyla Türkiye temsilciliği Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. tarafından yürütülen yol ve asfalt makineleri üreticisi Bomag, KOMATEK 2024’te gücü ve verimliliğiyle öne çıkan yeniliklerini sergiledi. Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş.’nin hem kapalı hem de açık alanlardaki stantlarında iş ortaklarıyla buluşan Bomag, aralarında finişerler, asfalt silindirleri ve toprak silindirlerini kapsayan 8 farklı ürünün yakından incelenmesine olanak sağladı.

Bomag’ın en yeni finişerlerinden BF 800 C-3 S 600, eşsiz MAGNALIFE ısıtma teknolojisi, yüksek tabla ağırlığı ile müthiş ön sıkıştırma ve düşük yakıt tüketimiyle otoyol ve havaalanı başta olmak üzere en büyük yol projelerinin yıldızı konumundayken, BF 200 C-2 S200TV ise 6 tonluk düşük ağırlığı, her kamyona sığabilen taşıma genişliği ve güvenilir yapısıyla, kompakt boyutlardaki finişer ihtiyaçlarını karşılıyor. Bomag’ın pnömatik tekerlekli silindiri BW 28 RH, asfalt silindiri ailesinden BW 120 AD-5, BW 161 AD-5 ve BW 202 AD-5’e ek olarak toprak silindirlerinden BW 213 D-5 ve BW 216 D-5 de KOMATEK 2024’te katılımcıların büyük ilgisini kazandı.

Japonya merkezli Marubeni Corporation iştiraki olan Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş., 29 Mayıs-1 Haziran 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen KOMATEK 2024’te yer alan iki farklı standında, Ocak 2024 itibarıyla bünyesine kattığı Bomag markasını, kapsamlı ürün ailesiyle sergiledi. Aralarında finişer, asfalt silindiri ve toprak silindiri gibi farklı ürün gruplarından yeniliklerini makine tutkunlarıyla buluşturan Bomag, fuara özel düzenlenen satış sonrası kampanyasıyla da yol ve asfalt sektöründeki iş ortaklarına fayda sağladı.

Finişer ailesine büyük ilgi vardı

Finişer ailesine büyük ilgi vardı

Bomag, ürün çeşitliliğindeki en yenileri KOMATEK 2024’te sergiledi. Tüm zorlukları yola getiren Bomag BF 800 C-3 S 600 finişer, eşsiz MAGNALIFE ısıtma teknolojisi, yüksek tabla ağırlığı ile müthiş ön sıkıştırma ve düşük yakıt tüketimiyle, otoyol ve havaalanı başta olmak üzere en büyük yol projelerinin yıldızı konumuna gelirken, fuarın da en dikkat çeken seçenekleri arasında yerini aldı. Bomag BF 200 C-2 S200TV ise markanın kompakt, güçlü ve güvenilir finişeri olarak dikkat çekti. 6 tonluk düşük ağırlığı ve taşıma genişliğinin avantajı sayesinde BF 200 C-2, her kamyona sığabilmesiyle, özellikle dar alanlarda pratik işlere odaklanan iş ortaklarına çözüm sağlıyor.

Bomag KOMATEK 2024’te Güç ve Verimliliğe Odaklandı!

Asfalt silindir liderliğini pekiştiren modeller

Asfalt silindiri sektöründeki lider kimliğiyle Bomag, KOMATEK 2024’te sergilediği iddialı yenilikleriyle bu unvanını pekiştirdi. Bomag’ın pnömatik tekerlekli silindiri BW 28 RH, etkileyici performansın beklendiği ve gerekli olduğu her yerde gücünü göstermesiyle öne çıkıyor. Pnömatik tekerlekli silindir, özellikle yol inşaatı olmak üzere şantiyelerde verimliliği ve üretkenliği artırmakla kalmıyor, aynı zamanda genel maliyet verimliliğini de artırıyor. Bomag asfalt silindirleri ailesinden BW 120 AD-5, BW 161 AD-5 ve BW 202 AD-5 de fuarındaki yerlerini aldılar. Sırasıyla 2.7 ton, 10 ton ve 12.1 ton ağırlığındaki Bomag asfalt silindirleri, Alman mühendislerin uzmanlığı ve kalitesiyle üretiliyor; Marubeni Dağıtım ve Servis’in kuvvetli satış ve servis ağı güvencesiyle kullanıcılarıyla buluşuyor.

Asfalt silindir liderliğini pekiştiren modeller

Toprak silindirlerinde Bomag farkı

Toprak silindirlerindeki segment liderliğiyle dikkat çeken Bomag, BW 213 D-5 ve BW 216 D-5 ürünlerini KOMATEK 2024’te sergiledi. Tüm inşaat projelerinin ortak noktasını oluşturan, ağır yük taşıma kapasitesine sahip alt zeminleri oluşturmada kullanılan Bomag BW 213 D-5 ve Bomag BW 216 D-5, markanın her tür işe uyumlu tek tamburlu toprak silindirleri ailesinin merkezinde yer alıyor. Şehir içi veya şehir dışı yol inşaatları ve her türlü zemin dolgu işleri için son derece uygun olan Bomag toprak silindirleri, güçlü motorları, düşük yakıt tüketimleri ve kaliteli üretimlerine ek olarak, Marubeni Dağıtım ve Servis’in satış ve satış sonrası güvencesiyle her koşulda hizmete hazırlar.

Fuara özel satış sonrası kampanyası düzenlendi

KOMATEK 2024 süresince Bomag, satış sonrası hizmetlerine özel avantajları iş ortaklarıyla buluşturdu. Finişer modelleriyle uyumlu “Palet Pabucu Seti” ve kazıma makineleriyle uyumlu “Asfalt Kazıma Ucu”na özel, kısıtlı sayıdaki stokta sunulan kampanya sayesinde pek çok iş ortağı, Bomag yetkili servislerinden avantajlı koşullarla makine bakımlarına yeni yatırım yapma imkânı buldu.